LOs kulturpris 2013

LOs kulturpris

Vinnere
  • Grenland Friteater

    På LOs representantskapsmøte i dag, 10. juni i Oslo ble Grenland Friteater tildelt LOs kulturpris for 2013. LO-sekretær Renee Rasmusen overrakte prisen til prisvinnerne.

    Statuttene for prisen sier at den skal tildeles personer, grupper, organisasjoner eller institusjoner som arbeider for å fremme arbeiderbevegelsens kultur. Det gjør Grenland Friteater. Videre fulgte LO-sekretæren opp med å berømme teatret som den fremste formidler av arbeiderkultur i sitt fylke og som har satt arbeiderkulturen på kartet, bl.a. gjennom forestillinger som Kurt koker hodet, Gjenkjennelsen, Harde Tak, Hotel Hertingen, Tapte Paradis og årets oppsetning under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival; Lukta av penger.

    Hun kom også inn på teatrets målsetning som er mer enn å lage nyskapende, underholdende, tankevekkende og gripende forestillinger. De vil også bidra til å utvikle en ny teaterkultur i distrikts-Norge. En kultur som føles relevant, direkte og utfordrende for det lokale miljøet. Det gjør Grenland Friteater unike og til verdige prisvinnere, sa Renee Rasmussen i sin tale.

    KILDE:

    Pressemelding fra Grenland Friteater, 10.06.2014

Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler