White Rabbit, Red Rabbit

White Rabbit, Red Rabbit er et skuespill av Nassim Soleimanpour.

Oslo Internasjonale Teater skriver dette om White Rabbit, Red Rabbit:

"Hvem trekker i trådene i ditt liv? Hvem later du som du er? Selv om han er milevis unna i Iran kontrollerer dramatiker Nassim Soleimanpour alt som skjer i teaterrommet. Et hemmelig brev til verden, et sett med instrukser og en skuespiller som ikke kjenner teksten - dette er elementene i en forestilling som utfordrer vårt syn på valgfrihet, og hvor også publikum blir brikker i et spill.

Forestill deg at du er 29 og ikke kan forlate landet du bor i. Gjennom White Rabbit, Red Rabbit har den unge dramatikeren Nassim Soleimanpour funnet en måte å allikevel kommunisere med verden på, som samtidig vekker internasjonal oppsikt. Det prisvinnende stykket ble hyllet av kritikere og publikum da det hadde premiere under Edinburgh-festivalen i fjor sommer. Nå kommer stykket til Norge for første gang."

Stykket er også et web-fenomen:

På bloggen http://whiterabbitredrabbit.blogspot.com/ samles erfaringer og tilbakemeldinger fra alle de stedene i verden stykket har blitt spilt, i et gradvis voksende nettverk av utøvere og publikummere.

Kilde:

E-post fra Oslo Internasjonale Teater, 07.06.2012

Informasjon

(Objekt ID 29215)
Objekttype Originalverk
Verktype Manus
Publiseringsdato 2011
Språk Norsk
Opphavspersoner (1)
Nassim Soleimanpour – Forfatter
Det finnes ingen vedlegg tilhørende dette objektet. Om du har bilder eller andre relevante vedlegg, kan du sende disse til oss på e-post: redaksjon@sceneweb.no
Rapportér feil eller mangler